För nästa generation.

Det här gör vi.

På Wagnefors jobbar vi mycket med långsiktigt hållbarhetsarbete. Som representant för biluthyrningsbranschen är det viktigt att vi minimerar vårt klimatavtryck så mycket vi bara kan för kommande generationers skull.

Miljövänliga bilar

Vi byter löpande ut äldre bilar mot nyare, som är snällare mot miljön. Nyare bilar är mer bränsleeffektiva och utformade för att vara mer återvinnings-, och återanvändbara.

Fokus på framtidens bilar

Arbetet pågår för fullt med att utveckla och investera i vår elbilsflotta. Våra elbilar många fördelar och är bra för både miljön och samhället.

Rätt däck till rätt bil

Valet av rätt däck kan ha en betydande inverkan på bränsleförbrukningen och därmed minska bilens totala miljöpåverkan. Att ha rätt däcktryck minskar rullmotståndet och är en viktig faktor för den totala bränsleekonomin. Dessutom väljer vi enbart högkvalitativa däck, som både är säkrare och rullar med mindre motstånd.

Kör smart. Vi hjälper dig!

Att köra bilen med eco-drive – miljömedveten körning, skapar flera fördelar. Eco-drive bidrar till bränsleeffektivitet, minskade utsläpp, längre livslängd på fordonet, ökad säkerhet och smidigare körning. Genom att anamma miljömedveten körning kan vi göra en positiv inverkan på miljön och samhället, samtidigt som vi förbättrar den egna körupplevelsen.

Kom och besök oss

Wagnefors Biluthyrning
Göteborgsvägen 40
431 30 Mölndal, Sweden

Öppettider:

Måndag – Fredag: 07:00 – 16:00
Lördag – Söndag: stängt 

Copyright © Alla rättigheter förbehållna

Integritetspolicy